Diensten

Transport

Brabant AG Industrie verzorgt indien gewenst het transport van machines van en naar de klant. Wij hebben eigen opleggers die bijna iedere machine of equipment bij u kunnen afleveren. Ook transport van en naar één van de dichtstbijzijnde havens is mogelijk.

Onderhoud en reparatie

Brabant AG Industrie heeft een eigen werkplaats waarin we onderhoud en reparatie aan uw machines kunnen uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

Service op locatie

Heeft u een machine die onderhoud of reparatie nodig heeft, maar heeft u niet de middelen om de machine naar onze werkplaats te brengen? Geen probleem. Bij Brabant AG Industrie beschikken bij over 6 servicesbussen die bij u op locatie kunnen komen. Onze monteurs repareren of onderhouden uw machine bij u op locatie, zodat uw machine zo kort mogelijk stilstaat.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over één van onze diensten? Of wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of voor reparatiewerkzaamheden? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Brabant AG Industrie services 1
Brabant AG Industrie services 2
Brabant AG Industrie services 3
Brabant AG Industrie services 4
Brabant AG Industrie services 5
Brabant AG Industrie services 6