Alle merken heftrucks

AGtrucks.nl heeft een enorm groot aanbod van nieuwe en tweedehandse / gebruikte heftrucks. Onderstaand tonen wij u het volledige overzicht van onze merken heftrucks:

Caterpillar heftruck

“Een Caterpillar heftruck is robuust, duurzaam en uiterst functioneel”
Een Caterpillar heftruck biedt altijd de juiste oplossing voor de meest uiteenlopende manieren van goederenbehandeling . Zowel de heftrucks als de magazijntrucks zijn speciaal ontworpen voor de een breed scala aan interne transporttoepassingen. Een Caterpillar staat bekend om z’n uitstekende prestaties, minimale uitvaltijd en het lage onderhoudsniveau. Een Caterpillar is een gemakkelijk te bedienen heftruck en is bovendien voorzien van PDS, het systeem wat de veiligheid enorm ten goede komt. De aanschaf van een diesel, LPG of elektrisch aangedreven Cat betekent jarenlang beschikken over een topkwaliteit heftruck
Bekijk het aanbod tweedehands Caterpillar Heftrucks te koop

Daewoo heftruck

“Een Daewoo heftruck is compact en efficiënt”
Heftrucks van Daewoo zijn al jaren de norm voor wat betreft rijprestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. De compacte en uiterst efficiënte Daewoo heftruck speelt dan ook bij menig bedrijf een vitale rol bij alle interne transporten. Voor alle toepassing op het gebied van material handling is een Daewoo te vinden: elektrisch, lpg of diesel. Een Daewoo staat eveneens bekend om zijn gebruiksgemak en gunstige onderhoudsintervallen.
Bekijk het aanbod tweedehands Daewoo Heftrucks te koop

Hyster heftruck

“De Hyster heftruck: Topkwaliteit voor een scherpe prijs”
Een heftruck van Hyster is ideaal voor werkzaamheden in de industrie- en bouwsector. Bijzonder groot voordeel van Hyster heftruck is het enorme scala aan standaardmodellen voor zowel toepassingen in kleine als grote ruimtes. Met hun robuuste chassis en sterke mast kan een Hyster enorm hoog heffen zonder in te boeten aan capaciteit. Een speciaal stabiliteitssysteem zorgt er voor dat een Hyster ook op oneffen of ruw terrein stabiel staat. De boordcomputer van de gemakkelijk te bedienen Hyster heftruck controleert alle functies en geeft aan wanneer onderhoud nodig is wat de uitvaltijd van de heftruck tot een minimum beperkt. Hyster heftrucks behoren met hun lage operationele kosten en lage brandstofverbruik tot de meest zuinige heftrucks in hun soort.
Bekijk het aanbod tweedehands Hyster Heftrucks te koop

Hyundai heftruck

“De Hyundai heftruck: Krachtig en solide met een lange levensduur”
De lange levensduur van een Hyundai heftruck is vooral te danken aan het gebruik van duurzame en degelijke materialen en de bijzonder betrouwbare motoren. Ook is er bij het ontwerp van een Daewoo veel aandacht besteed aan de veiligheid en het comfort van de bestuurder. Zo goed als alle modellen beschikken over een veiligheidskooi. Allerlei andere slimme technieken vereenvoudigen – en verminderen – het onderhoud waarmee de levensduur van de heftruck aanzienlijk wordt verlengd.
Bekijk het aanbod tweedehands Hyundai Heftrucks te koop

Kalmar heftruck

“Kalmar heftruck: Een veelzijdige heftruck voor het zwaardere werk”
Kalmar is niet alleen een populair merk heftruck, het is ook een uiterst betrouwbare en duurzame machine voor zwaar hef- en tilwerk. De veelzijdigheid van een Kalmar maakt dat de heftruck overal inzetbaar is, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Alle typen Kalmar, of het nu een met een elektrisch of LPG/dieselmotor uitgeruste heftruck is, hebben voldoende industrieel vermogen en zijn toch zuinig in gebruik. Een Kalmar heftruck is bijzonder gemakkelijk manoeuvreerbaar en uiterst veilig wat ze bijvoorbeeld tot een van de meest gebruikte heftrucks in de bouwsector maakt.
Bekijk het aanbod tweedehands Kalmar Heftrucks te koop

Kaup heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands Kaup Heftrucks te koop

Komatsu heftruck

“Komatsu heftruck: Een makkelijk manoeuvreerbare heftruck met voldoende industrieel vermogen”
De heftrucks van Komatsu zijn dusdanig flexibel en voor meerdere doeleinden inzetbaar dat ze geschikt zijn voor enorm veel verschillende toepassingen en typen beladingen. Een Komatsu heftruck is leverbaar met een verbrandingsmotor (lpg/diesel) of met een elektrisch aangedreven motor. Alle uitvoeringen hebben voldoende industrieel vermogen en zijn zuinig in gebruik. Ook voldoet iedere uiterst gemakkelijk te manoeuvreren Komatsu heftruck ruimschoots aan wettelijk voorgeschreven veiligheidseisen.
Bekijk het aanbod tweedehands Komatsu Heftrucks te koop

Lancer Boss heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands Lancer Boss Heftrucks te koop

Linde heftruck

“De Linde heftruck: De heftruck met een hoge restwaarde”
Een Linde heftruck staat ergonomisch aan de top. Bij het ontwerpen van alle Linde-modellen staat de chauffeur centraal. Linde levert voornamelijk elektrische heftrucks, die bekend staan om hun gebruiksvriendelijkheid, comfort en veiligheid maar vooral om hun lage energieverbruik. Voor het zwaardere werk behoort een Linde met een verbrandingsmotor op diesel of LPG tot de mogelijkheden. Linde werkt zo milieuvriendelijk als mogelijk en ontwierp als eerste een heftruck met een verbrandingsmotor op waterstof. Linde is gespecialiseerd in het aanpassen van haar heftruckmodellen voor specifieke toepassingen bij extreme omstandigheden.
Bekijk het aanbod tweedehands Linde Heftrucks te koop

Manitou heftruck

“De Manitou heftruck: Een sterke heftruck voor speciaal werk”
Manitou heftrucks bewijzen dat nieuwe technologie, bedieningsgemak en kwaliteit uitstekend samengaan. Een Manitou is gemakkelijk te bedienen, veilig, energiezuinig en vooral betrouwbaar door hun veelal eenvoudige ontwerp en het gebruik van robuuste materialen. Manitou levert voor ieder project een passende heftruck: diesel/LPG of elektrisch. Daarnaast biedt een ongekend groot aantal extra opties het mogelijk dat elk model en/of type Manitou aangepast kan worden voor specifieke werkzaamheden.
Bekijk het aanbod tweedehands Manitou Heftrucks te koop

Mitsubishi heftruck

“Mitsubishi heftrucks: Bekroond voor uitzonderlijke prestaties”
Heftrucks, maar ook ander materieel van Mitsubishu, staan bekend om de uitstekende prestaties die ze leveren. Hun uitzonderlijke vermogen, snelheid en stabiliteit maken dat ze erg doelmatig zijn, een bijzondere lage uitstoot hebben en minder geluid produceren dan welk ander merk heftruck dan ook. Voor elk project en de meest uiteenlopende projecten is een heftruck van Mitsubishi een uitstekende keuze: van licht tot zwaar werk. Dit prijswinnende merk heftruck is de investering absoluut waard, want een Mitsubishu staat garant voor kracht en bedrijfszekerheid.
Bekijk het aanbod tweedehands Mitsubishi Heftrucks te koop

Mora heftruck

“De Mora heftruck: Dé meest compacte heftruck”
Evenals vrijwel ieder ander merk heftruck is een Mora te verkrijgen in een elektrische, diesel of LPG uitvoering met een capaciteit variërend van 5 tot en met 25 ton. Bijzonder aan dit ruim 40 jaar oude merk is dat de heftrucks standaard enorm compact gebouwd worden. Dat Mora heftrucks smal en kort kan bouwen komt mede doordat ze alle onderdelen, zoals het chassis, de stuurassen, masten en cabines, zelf produceren.
Bekijk het aanbod tweedehands Mora Heftrucks te koop

Nissan heftruck

“De Nissan heftruck: Een krachtig werkpaard”
Een Nissan heftruck staat niet bekend als een branieschopper met veel technische snufjes maar als een bijzonder degelijke en sterke machine waar u op kunt vertrouwen. Een heftruck van Nissan is zuinig in gebruik en gemakkelijk manoeuvreerbaar. Voor alle heftrucks van Nissan geldt dat ze ruimschoots voldoen aan alle veiligheidseisen en staan voor duurzaamheid en goede prestaties. Een werkpaard pur sang.
Bekijk het aanbod tweedehands Nissan Heftrucks te koop

SMV heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands SMV Heftrucks te koop

Still heftruck

“De Still heftruck: Efficiënt als geen ander”
De heftrucks van Nissan variëren van compact tot groot en sterk en zijn allemaal uiterst efficiënt en economische in gebruik. Nissan is een van de meest gekozen merken als het gaat om intern transport. Alle heftrucks, ongeacht het model of type, zijn erg eenvoudig te bedienen en uitgerust met talloze veiligheidsvoorzieningen. Ook voor wat betreft het comfort voor de chauffeur, het energieverbruik en het benodigde onderhoud komt zowel een elektrische als een diesel of LPG-heftruck van Still gunstig uit de bus.
Bekijk het aanbod tweedehands Still Heftrucks te koop

SVE heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands SVE Heftrucks te koop

TCM heftruck

“De TCM Heftruck: Een ongeëvenaard robuuste heftruck”
De robuustheid van een TCM heftruck zorgt voor lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Deze heftrucks zijn uitstekend inzetbaar in bijna ieder segment van material handling en presteren optimaal onder alle omstandigheden, ook de meest extreme. De heftruck heeft een kleine draaicirkel, is comfortabel en erg veilig. De elektrisch aangedreven heftruck van TCM onderscheidt zich in de branche door het extreem lage energieverbruik. Een TCM heftruck staat garant voor lage onderhoudskosten, een lange levensduur en bovenal voor kwaliteit.
Bekijk het aanbod tweedehands TCM Heftrucks te koop

Toyota heftruck

“Toyota heftruck: Een betrouwbare partner op het gebied van material handling”
Toyota is niet voor niks wereldmarktleider op het gebied van intern transport. Bij dit toonaangevende merk zijn veiligheid en eenvoudige bediening sleutelwoorden. Maar ook duurzaamheid staat bij Toyota hoog in het vaandel. Bij alle ontwerpen wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke uitstoot om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Toyota ontwerpt haar machines met respect voor zowel de klant, de medewerker als hun leefomgeving.
Het enorm grote aanbod aan verschillende heftrucks biedt voor elk bedrijf een oplossing bij het verplaatsen en stapelen van goederen. Met de aanschaf van een Toyota heftruck koopt u kwaliteit en een machine die gedurende vele jaren waarde houdt.
Bekijk het aanbod tweedehands Toyota Heftrucks te koop

Valmet heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands Valmet Heftrucks te koop

Yale heftruck

“De Yale heftruck: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen”
Een Yale heftruck presteert ongeëvenaard in zowel de lichte als zware industrie. De diesel en LPG heftrucks zijn speciaal ontworpen voor een maximale productiviteit en zuinig brandstofverbruik. Een veelzijdig aanbod aan onder meer motorconfiguraties maakt dat een Yale heftruck inzetbaar is in de meest uiteenlopende toepassingen. Vooral de Yale dieselheftruck behoort tot de wereldklasse in met name de zware industrie.
Bekijk het aanbod tweedehands Yale Heftrucks te koop

Yang heftruck

Bekijk het aanbod tweedehands Yang Heftrucks te koop