Heftrucks

Filters

165 Resultaten
Filters
Error loading stock, please try again
Hyster
1992
Diesel
ID: 43528
Linde
2017
Electrisch
ID: 43436
Linde
2020
Electrisch
ID: 103729
Linde
2012
Electrisch
ID: 43512
Linde
2012
Electrisch
ID: 43427
Linde
2019
Electrisch
ID: 103628
Jungheinrich
2018
Electrisch
ID: 103881
Linde
2014
Electrisch
ID: 94923
Caterpillar
1988
Diesel
ID: 101719
Linde
2008
Diesel
ID: 103364
Linde
2015
Electrisch
ID: 103268
Svetruck
1994
Diesel
ID: 42997
Hyster
2019
Electrisch
ID: 42928
Linde
2017
LPG/GAS
ID: 43442
Hyster
1997
LPG/GAS
ID: 43466
Hyster
1993
LPG/GAS
ID: 43465
Toyota
2017
Electrisch
ID: 43395
Linde
2014
Diesel
ID: 103018
Svetruck
2010
Diesel
ID: 98760
Linde
2019
Diesel
ID: 43429
Linde
1999
Electrisch
ID: 43401
Linde
1999
Electrisch
ID: 43400
Linde
2018
LPG/GAS
ID: 103231
Linde
2018
LPG/GAS
ID: 103045

Onze Heftrucks

Nieuwe en gebruikte vorkheftrucksBij Brabant AG Industrie in Klundert (vlakbij Breda) kunt u onder andere terecht voor gebruikte en nieuwe vorkheftrucks. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons huidige aanbod aan tweedehands heftrucks. Een heftruck wordt ook wel vorklift of simpelweg vorkheftruck genoemd en is onmisbaar bij het vervoeren van materialen. Met name de goederen die op een pallet staan, in een magazijn of op een bedrijfsterrein worden makkelijker vervoerd. Bij Brabant AG Industrie vindt u onder andere heftrucks met een dieselmotor, gas of een elektrische aandrijving. Onze heftrucks leveren we niet alleen in Moerdijk of Noord Brabant maar verkopen we wereldwijd, waarbij we ook het transport kunnen verzorgen. Wilt u graag een gebruikte heftruck kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten heftrucks

Een heftruck is al sinds jaar en dag een onmisbaar transportmiddel in fabrieken, magazijnen en op bedrijfsterreinen. Een heftruck, ook wel vorkheftruck of vorklift genoemd, wordt hoofdzakelijk gebruikt om materialen die op een pallet staan te transporteren.
Kenmerkend voor een heftruck is de vork, ook wel de lepels genoemd. Dit zijn twee uitstekende platte, metalen stangen aan de voorkant, die onder een pallet worden gereden, met een hefmechanisme worden opgetild om vervolgens verplaatst te kunnen worden.
De heftruck wordt aangedreven door een verbrandings- of elektromotor en kent specifieke typen voor verschillende ladingen. Afhankelijk van het type heeft de heftruck drie, vier of zes wielen, waarvan de niet-sturende wielen aan de voorkant zitten en de sturende wielen aan de achterkant. In een gemiddelde werkomgeving heeft een heftruck een laadcapaciteit van 1 tot 5 ton; er zijn echter heftrucks leverbaar die 8 of zelfs meer ton kan tillen.
De verschillende soorten:

Lees meer over ‘Soorten Heftrucks‘

Heftruck Merken bij ons te Koop of te Huur

Wij bieden de volgende merken aan:

Caterpillar heftruck

Bij Brabant AG Industrie vindt u bijvoorbeeld Caterpillar vorkheftrucks. Dit zijn vorkheftrucks van uitstekende kwaliteit. Ze bieden interne transportoplossingen waar u van op aan kunt, voor de zwaarste toepassingen. Ze worden namelijk gebouwd om te presteren en voldoen elke dag weer aan strengste kwaliteitseisen; daarom is kunt u bij ons een Caterpillar heftruck kopen; u heeft bij ons dan ook ruime keuze uit een uitgebreid assortiment. Caterpillar vorkheftrucks worden ook wel CAT lift trucks genoemd; deze naam zal u vaak voorbij zien komen op onze website en in de gehele transportwereld.

Mitsubishi heftrucks

Een ander merk van uitstekende kwaliteit is Mitsubishi. Daarom zijn ook de Mitsubishi vorkheftrucks te koop bij Brabant AG Industrie in Klundert. U bent bij ons van harte welkom om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze Mitsubishi vorkheftrucks zelf te komen ervaren. Deze unieke heftrucks worden gebouwd volgens strenge regels en zijn daarom, ongeacht het toepassingsgebied, uiterst betrouwbaar. Wij adviseren u graag over de juiste heftrucks voor uw bedrijf en magazijn, zodat u de juiste Mitsubishi heftruck bij ons kunt kopen.

Gebruikte Caterpillar en Mitsubishi heftrucks en onderdelen

Een nieuwe Caterpillar of Mitsubishi heftruck kan wat aan de prijzige kant zijn. Daarom kunt u bij Brabant AG Industrie in Klundert (vlakbij Breda) ook gebruikte Caterpillar en Mitsubishi vorkheftrucks kopen. Hoewel deze heftrucks tweedehands zijn, zijn ze nog van uitstekende kwaliteit. Wij controleren of deze gebruikte vorkheftrucks nog aan alle eisen voldoen, en alleen dan stellen wij deze beschikbaar voor de verkoop. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor gebruikte Caterpillar en Mitsubishi heftrucks! Ook voor onderdelen van deze heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor Caterpillar en Mitsubishi onderdelen! Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor heftruck lepels en vorken en bieden we u natuurlijk ook uitstekende service. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Caterpillar of Mitsubishi heftruck en kunt u deze op onze website niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Gebruikte of tweedehands heftruck kopen?

U moet aan een aantal zaken denken voor dat u een passende heftruck koopt. Agtrucks kan u van prima advies voorzien hierin. U kunt vooraf al wel een en andere lezen hierover op onze pagina ‘Heftruck kopen‘.

Heftruck kopen of huren?

Een heftruck huren? Of leasen? Brabant AG Industries is de partner voor het huren of leasen van transport- en industriemachines zoals een heftruck. Hebt u bijvoorbeeld tijdelijk een vorkheftruck nodig? Misschien is uw bedrijf dusdanig flexibel dat u liever een heftruck huurt dan koopt. Wij hebben altijd een voor u passende manier van huren of een voor u op maat gemaakt leaseplan voor een heftruck. Neem contact met ons op

Diverse andere onderwerpen

We hebben nog diverse informatieve onderwerpen beschreven over heftrucks, zoals: