Hoogwerkers: Jlg

Filters

Error loading stock, please try again
JLG
2008
Diesel
ID: 43425
JLG
2004
Diesel
ID: 43424
JLG
2019
Electrisch
ID: 43325
JLG
2016
Electrisch
ID: 43324
JLG
2014
Electrisch
ID: 43323
JLG
2021
Electrisch
ID: 43140
JLG
2018
Diesel
ID: 101948
JLG
2008
Electrisch
ID: 43080
JLG
2005
Diesel
ID: 95555
JLG
2014
Electrisch
ID: 42714
JLG
2000
Diesel
ID: 39009

Sneller en hoger werken, de vraag wordt ieder jaar weer groter. JLG speelt hierop in door keer op keer met nieuwe innovaties te komen. De hoogwerkers van JLG blijven dan ook populair onder en het niveau telkens weer naar een hoger niveau tillen. Wat het project ook inhoudt, van het begin tot eind kunt de JLG hoogwerkers ten volste vertrouwen. Maak uw dagen zo productief mogelijk, op welke werkhoogte dan ook.

Soorten hoogwerkers

JLG biedt een drietal soorten hoogwerkers aan: diesel, elektrische en hybride. De elektrische en hybride hoogwerkers zorgen voor een milieubewuste werkwijze en houden uw werk ‘groen’. Deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, maken weinig geluid én zijn milieuvriendelijk. Op een bouwterrein worden ook vaak hoogwerkers met een dieselmotor aangeboden, is dat waar u op zoek naar bent? Ook daarvoor heeft JLG een oplossing. Ze brengen u op plekken waar u anders moeilijk bij kon komen. De knikhoogwerkers- en telescoophoogwerkers die JLG aanbiedt, zorgen dat u productieve dagen heeft. Maar ook de andere modellen helpen u om de juiste passende hoogwerker te vinden uit ons aanbod.

Nieuw of tweedehands?

De keuze tussen een nieuwe of tweedehands hoogwerker zult u natuurlijk zelf moeten maken. Het is afhankelijk van het model, de leeftijd en de werkzaamheden die u wil doen, wat de juiste keuze is. Bij JLG bent u in ieder geval verzekerd van kwaliteit. De machines gaan gelange tijd mee en we werken al een aantal jaar met het merk. We weten wat de pluspunten zijn en helpen u hier graag mee verder.

In welke sector, gebruik je welke hoogwerker?

In allerlei verschillende branches wordt met verreikers, heftrucks en hoogwerkers gewerkt. Het biedt een veilige uitkomst voor werken op grote hoogte. In welke branche u ook werkzaam bent, wij geven u vertrouwelijk advies, zodat u veilig en efficiënt te werk kunt gaan. Werkzaam in de agrarische sector? Er zijn veel werkzaamheden waarbij je een hoogwerk kunt gebruiken. Denk aan het snoeien van bomen, onderhoud, landbouw of kassenbouw. Bij het aanbod van Brabant AG en JLG vindt u ongetwijfeld een passende hoogwerker. Staat deze er niet bij? Dan helpen we u graag verder met de zoektocht naar het juiste model. Het is zelfs mogelijk om hoogwerkers te kopen met een aggregaat voor bijvoorbeeld elektrisch snoeigereedschap of zaagaansluitingen. Ben je glazenwasser of schilder van beroep? Ook dan bieden de hoogwerkers van JLG een goede uitkomst. Voor specifiek deze twee beroepen, kan een autohoogwerker geschikt zijn. Kijk altijd goed naar de omgevingsfactoren waarin u werkzaam bent. Brabant AG helpt u om op basis daarvan het juiste advies te geven.