Terminal trekkers: Terberg

Filters

Error loading stock, please try again
Terberg
2007
Diesel
ID: 40295
Terberg
2016
Diesel
ID: 101037
Terberg
2001
Diesel
ID: 75028
Terberg
2000
Diesel
ID: 41604

Terberg Terminal Trekkers

We hebben voor de Terberg Terminal Trekkers de volgende onderwerpen:

  1. Wat is een Terminal Trekker
  2. Terminal Trekker openbare weg
  3. Terminal Trekkers – over het Merk Terberg
  4. Terberg Terminal Trekkers – Modellen
  5. Terberg Terminal Trekkers te koop bij AGtrucks.nl: nieuw en tweedehands

1. Wat is een Terminal Trekker

Een terminal trekker is een gespecialiseerd voertuig waarmee een zwaar beladen trailer of wagen over een korte afstand wordt verplaatst. De terminal trekker is een onmisbare machine bij overslag- en transportbedrijven. Terminals trekkers zijn speciaal ontworpen om voor het verplaatsen van opleggers en wagens met zware lading. Het speciale ontwerp en de uitgekiende combinatie van constructie en techniek maakt dat een terminal trekker enorm veel voordelen heeft ten opzichte van een gewone truck. Zo is een terminal trekker bijzonder wendbaar, wat de snelheid van werken tot drie keer toe verkort ten opzichte van het werken met een gewone vrachtwagen. Daarnaast heeft de cabine van een terminal trekker rondom uitzicht en bijna altijd meerdere in- en uitstapmogelijkheden waardoor de bestuurder niet steeds in en uit het voertuig hoeft te klimmen; wat de arbeidsomstandigheden voor de bestuurder ten goede komt. De robuuste bouw en de mogelijkheid om de terminal trekker vanuit de stalen – en standaard van geluidsisolatie voorziene – cabine te bedienen maakt de machine minder schadegevoelig en bovendien erg veilig. Zo kan onder andere de koppelschotel van binnenuit bediend worden, wat naast erg handig ook nog eens bijzonder veilig is.

2. Terminal Trekker openbare weg

Een terminal trekker wordt ook wel terminaltruck genoemd en mag, mits goedgekeurd door de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), gebruik maken van de openbare weg. De terminal trekker is een motorvoertuig met beperkte snelheid (MMBS) en een arbeidsmiddel en valt daarmee zowel onder de Wegenverkeerswet als de Arbowet. De Arbowet vereist dat chauffeurs van terminal trekkers beschikken over een veiligheidscertificaat wat concreet betekent dat ze beschikken over praktijkgerichte vaardigheden en op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving.

3. Terminal Trekkers – over het Merk Terberg

Door de bijzonder robuuste en solide bouw is zowel de constructie als de techniek van een Terberg terminal trekker niet te vergelijken met een trekker van welk ander merk dan ook. De superioriteit van deze echte werkpaarden garandeert dat de kwaliteit van een gebruikte Terberg terminal trekker absoluut niet onderdoet voor die van een nieuwe Terberg terminal trekker. Als vanzelfsprekend voldoet een Terberg terminal trekker aan de hoogste veiligheidseisen. Er is bijvoorbeeld gekozen voor het gebruik van schuifdeuren in de cabine en daarnaast is de instap voor de chauffeur zo laag mogelijk gehouden. Opvallend is sowieso de bijzondere aandacht voor ergonomie en daarmee het hoge comfort voor de chauffeur wat de arbeidsomstandigheden alleen maar ten goede komt. Zo kan de koppelschotel vanuit de cabine worden bediend en is de bestuurdersstoel 180 graden draaibaar. Terberg kent een standaard basisontwerp, maar kan iedere terminal trekker volledig aanpassen aan de wensen van de klant. Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties voor de motor, de versnellingsbak en de assen.

Een Terberg terminal trekker is in verschillende uitvoeringen leverbaar: 4 x 2 of 4 x4. Daarnaast zijn de trekkers leverbaar met verschillend draag- en/of hefvermogen. En natuurlijk is er naast een dieselmotor inmiddels ook een volledig elektrische aangedreven trekker leverbaar. Verder valt de Terberg terminal trekker op door zijn lage brandstofverbruik en zijn onderhoudsgemak. Herkenbare quotes over de Terberg Terminal Trekkers:
“Geen enkel gespecialiseerd voertuig verplaatst een zwaar beladen oplegger zo gemakkelijk en efficiënt als een Terberg terminal trekker.”
“Iedere Terberg terminal trekker is een unieke machine van uitzonderlijke kwaliteit!”

Over de Terberg Terminal Trekkers bij AGtrucks.nl: Bij Brabant AG Industrie vindt u veel verschillende soorten terminal trekkers, voornamelijk van het merk Terberg. Waarom wij u voornamelijk Terberg terminal trekkers bieden? Wij bieden u graag materiaal van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om trailers, een reachtruck, een hoogwerker of terminal trekkers. Terberg levert enkel materiaal van uitstekende kwaliteit. Deze trekkers onderscheiden zich van andere trekkers onder andere door het hoge comfort voor de chauffeurs. Daarnaast hebben ze een laag brandstofverbruik, zijn ze erg robuust en is het onderhoud erg eenvoudig. Ook veiligheid staat voorop bij deze terminal trekkers; zonder enig risico kunnen opleggers hiermee verplaatst worden.

4. Terberg Terminal Trekkers – Modellen

De Terberg Terminal trekkers zijn er in verschillende modellen:

Bij AGtrucks.nl: Terberg YT222, YT182, RT282 en RT283
Wij hebben altijd diverse terminal trekkers op voorraad. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor de volgende typen Terberg Terminal Trekkers:

Terberg terminal trekkers zijn machines van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Dus als u een terminal trekker op onze website gevonden heeft, kunt u deze direct bij ons komen bekijken. U kunt gemakkelijk online een bezichtiging plannen om een machine te komen bekijken. De prijs is altijd op aanvraag. Wij zorgen altijd voor een uitstekende service en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw toepassingen. Wij voorzien u dan ook graag van advies zodat u de juiste terminal trekker of andere machine kiest.

5. Terberg Terminal Trekkers te koop bij AGtrucks.nl: nieuw en tweedehands

Bij AG Trucks bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe terminal trekkers als voor een gebruikte Terberg terminal trekker. Als u kiest voor een tweedehands Terberg terminal trekker, dan profiteert u van dezelfde uitstekende kwaliteit als een nieuwe, maar dan voor een scherpere prijs! Natuurlijk voldoet een gebruikte Terberg terminal trekker ook aan alle belangrijke veiligheidseisen en kunt u er nog jaren mee aan de slag. Heeft u nog vragen of wilt u graag een Terberg terminal trekker bestellen?
Neem dan gerust contact met ons op!