Heftrucks: Kalmar

Filters

Error loading stock, please try again
Kalmar
2005
Diesel
ID: 100520
Kalmar
2017
Diesel
ID: 100519
Kalmar
2001
Diesel
ID: 43055
Kalmar
2006
Diesel
ID: 42256
Kalmar
2007
LPG/GAS
ID: 80916
Kalmar
1991
Diesel
ID: 31533
Kalmar
1995
Diesel
ID: 71646
Kalmar
1993
Diesel
ID: 40278
Kalmar
1996
Diesel
ID: 40181
Kalmar
1992
Diesel
ID: 28658

Kalmar Heftruck

Brabant AG heeft een aantal heftrucks van Kalmar in haar assortiment. Een Kalmar vorkheftruck heeft de flexibiliteit die u als klant nodig hebt. Er zijn meerdere modellen met verschillende functies in het productaanbod. Of het nu gaat om een elektrische, LPG of diesel motor, afgaande op het industrieel vermogen dat u nodig hebt biedt Brabant AG de juiste machine van Kalmar. Een Kalmar heftruck staat garant voor goede prestaties, de juiste capaciteit en duurzaamheid.
Onderstaand treft u het aanbod nieuwe of gebruikte Kalmar Heftrucks. U kunt ook eerst meer lezen over de soorten Kalmar Heftrucks

Kalmar Heftrucks: algemeen

Een vorkheftruck is gemaakt voor het verplaatsen van ladingen die niet zonder de hydraulische kracht van deze machine te vervoeren zijn. Een erg populair merk vorkheftruck is Kalmar. De machines van Kalmar zijn duurzaam, betrouwbaar en uitermate geschikt voor het zware hef-, til- en vervoerswerk. Een Kalmar heftruck geeft uw bedrijf de flexibiliteit om te gaan met de meest uiteenlopende beladingen en toepassingen. De veelzijdigheid van een Kalmar maakt de vorkheftruck overal en altijd inzetbaar, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Een Kalmar heftruck behoort tot de meest gebruikte truck in de bouwsector.
Een Kalmar vorkheftruck is elektrisch of heeft een LPG-/dieselmotor met voldoende industrieel vermogen. Alle typen zijn zuinig in gebruik, gemakkelijk manoeuvreerbaar en uiterst veilig. Alle transportmiddelen van Kalmar staan bekend als bijzonder gebruiks- en onderhoudsvriendelijk met gunstige onderhoudsintervallen.

Veiligheid van heftrucks

Veiligheid is een belangrijk aspect voor het besturen van een heftruck. Zowel Brabant AG als de merken uit haar productaanbod beseffen het belang hiervan. Er wordt namelijk per heftruck gekeken wat het maximale gewicht en voorwaarts zwaartepunt is. In veel gevallen levert de fabrikant dit soort informatie op de machine, waardoor het makkelijk terug te halen is. Bij het besturen van een heftruck speelt veiligheid een grote rol. Naast het heffen, zakken en overhellen, vergt de achterwielbesturing een stukje extra kennis. Het is afhankelijk van welke de besturingsmethode de bestuurder gewend is. Het is namelijk te vergelijken met het recht achteruitrijden in een auto, en dus niet gemakkelijk. Een laatste karakteristieke eigenschap van een heftruck is de instabiliteit. Een heftruck wordt samen met haar lading als één geheel gezien. Dit zorgt er nog wel eens voor dat het zwaartepunt snel verplaatst en de machine instabiel wordt. Een heftruck moet er dan ook altijd voor zorgen dat de zwaartepunten juist zijn bij het nemen van een bocht.

Kalmar: LPG, Diesel of een elektrische heftruck

Kalmar biedt twee soorten heftrucks aan, enerzijds de elektrische en anderzijds de op brandstof aangedreven modellen. Maar welke heftruck past het beste bij uw wensen? Brabant AG heeft de juiste kennis in huis om u te adviseren. Het verschil is namelijk simpel! Elektrische heftrucks zijn vrijwel altijd uitgerust met een accu. Hierbij zit verschil in grootte en capaciteit, waardoor het gemakkelijk is af te stemmen op de werkzaamheden waarvoor u hem wil gebruiken. Daarnaast is er logischerwijs een acculaadstation nodig. Er is een wettelijke verplichting, waarbij het aantal accu’s op de werkvloer beperkt is. Wordt er in ploegendienst gewerkt? Dan kunt u natuurlijk voor het wisselen van accu’s kiezen. Bij een heftruck op brandstof wordt onderscheid gemaakt in Diesel en LPG motoren. Door de strengere regelgeving bij deze heftrucks, mogen diesel heftrucks met een hefcapaciteit lager dan 4 ton niet meer zomaar worden ingezet. Een groot voordeel van deze heftrucks ten opzichte van elektrische heftrucks, is dat ze continu inzetbaar zijn. Het vullen van een LPG fles of tank kost namelijk beduidend minder tijd dan een accu verwisselen. Let wel op waar u de tanks opslaat.

Kalmar Essential Heftruck

Vorkheftrucks uit de nieuwe Essential-serie van Kalmar hebben een hefcapaciteit van 10 tot 18 ton. Dat is vergelijkbaar met de heftrucks uit de eerdere Kalmar- serie DCG90/180. Het verschil zit in de prijs. De Essential-serie heeft een kleiner pakket aan opties en extra´s en kan daarom voor een gunstiger prijs worden aangeboden, zonder in te leveren op de kwaliteit van de heftruck. De Essential vorkheftruck is gebouwd met de beproefde en bovenal betrouwbare Kalmar techniek.
Alles wat je van een Kalmar heftruck verwacht, vind je terug in de Essential-serie vorkheftrucks: hoge productiviteit tegen een concurrerende prijs. Een Kalmar-vorkheftruck is gebouwd om de zwaarste lasten aan te kunnen wat ze erg geschikt maakt voor toepassingen in de container-, staal- en houtindustrie. Een Kalmar Essential heftruck is leverbaar met verschillende masten.
Kalmar is één van de marktleiders voor wat betreft heftrucks. Een Kalmar vorkheftruck is onverwoestbaar en heeft een hoge doorverkoopwaarde. Met de aankoop van een vorkheftruck uit de Essential-serie van Kalmar schaf je, voor een scherpe prijs, een middelgrote heftruck aan waarbij zowel het ontwerp als de bouw, geen enkele concessie is gedaan op de standaardfuncties en de veiligheid. Evenals voor alle andere machines biedt Kalmar ondersteunende diensten voor het onderhoud, waaronder Kalmar Care en Kalmar Genuine Parts.
De ruime cabine van de Kalmar Essential heftruck heeft alles waardoor een chauffeur optimaal kan werken. Onder andere de grote ramen, een toegangsdeur aan beide kanten, een verstelbare stoel, stuurbekrachtiging en antislip treden en leuningen zijn standaardvoorzieningen die naast het comfort voor de bestuurder ook de veiligheid vergroten. De heftruck kent een eenvoudige bediening van de lift – met bedieningshendels – maar kan optioneel ook met een handige joystick worden geleverd.

Onderhoud Kalmar Heftruck

Een Kalmar heftruck is een gemakkelijk te onderhouden machine met onderhoudsintervallen van 500 uur. Het uitvoeren van de dagelijkse inspectie en het routineonderhoud is bijzonder eenvoudig en vooral veilig – omdat alle controlepunten en checkpoints vanaf grondniveau toegankelijk zijn.

Extra opties voor de heftruck:

Extra opties voor de cabine:

Kalmar Care

Kalmar biedt verschillende soorten service- en onderhoudscontracten: Kalmar Care.
Elk van deze contracten wordt zo samengesteld dat de heftrucks maximaal kunnen blijven functioneren en uw bedrijf zo optimaal mogelijk kan blijven opereren. Efficiënt onderhoud van uw machinepark door Kalmar Care verhoogt de productiviteit maar ook de veiligheid.
De contracten bestaan uit verschillende modules waaronder het leveren van onderdelen: Kalmare Genuine Parts. Kalmar heeft een eigen bezorgservice voor meer dan 50.000 reserveonderdelen voor al haar Kalmar-heftrucks. Wereldwijd kunnen Kalmar vorkheftruckonderdelen worden bezorgd en wanneer gewenst worden geïnstalleerd door Kalmar-monteurs. Het onderdelenbeheer van een machinepark kan geheel of gedeeltelijk aan Kalmar worden uitbesteed.

Wat zit er standaard in een Kalmar heftruckcabine:

Meer weten? Neem contact met ons op!

Brabant AG is goed op de hoogte van de regelgeving, kenmerken en capaciteiten van de heftrucks van Kalmar. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden!